Hjelp oss med å gjøre Ut i NORD bedre

Fortsatt er det en god del som mangler for at Ut i NORD skal bli så bra som det vi ønsker. Kanskje du har forslag som kan gjøre vår populære turaktivitet enda bedre?

Ut i nord 2019

Vakkert i Kåfjord: Risfjellet er en av årets Ut i NORD. Firbeinte turkompiser er viktig for mange. Foto: Inger-Lill L. Pedersen

Allerede nå vet vi at Ut i NORD i jubileumsåret vil sette ny deltakerrekord. Så langt har 1 270 personer gjennomført 11 099 turer.

Med så stor turaktivitet der mange drar ut til nye og ukjente turmål, dukker også behovet opp for bedre tilrettelegging. Her ønsker vi deres hjelp til å bli bedre. Som dere ser på utinord.no er det mange turer som mangler bilde. Veldig bra dersom vi kan motta fine bilder fra turene. Send dine bilder til post@utinord.no. Dit kan du også sende din turbeskrivelse dersom du mener den som ligger ute er mangelfull for ukjente. Husk også bilder til #utinord og @nordtromsfriluftsrad på Instagram.

Vi mottar gjerne andre tips som kan være med og gjøre Ut i NORD bedre. 
Ut og Plukk 2019

Kjenner du til Ut og Plukk?

Mens Ut i NORD er nettsiden for turregistrering i Nord-Troms er Ut og Plukk en nettside der folk i Nord-Norge kan registrere sine bærturer. I fjor toppet Finnmark statistikken. Kanskje Troms i år kan ta igjen naboen i nord? (selv om det fortsatt er noen uker til bærsesongen er i gang).

Dersom du vet at du kommer til å være med på Ut og Plukk lønner det seg å bestille kruset allerede nå til kampanjepris kr 150,-. I år er det multebær som preger kruset. Les mer på utogplukk.no - Kruset bestiller du i vår nettbutikk HER